bet365

Uppgifter: Newcastle vill värva Kieran Trippier

Uppgifter: Newcastle vill värva Kieran Trippier

Newcastle United är fortfarande ute efter sin första värvning till vinterfönstret. Nu tyder mycket att det blir Kieran Trippier från Atlético Madrid.

Under hösten tog saudiska PIF över ägandeskapet av Newcastle United från Mike Ashley. Laget går fortsatt trögt i Premier League och ligger näst sist i Premier League med tre poäng upp till säker mark. Man har dock tre matcher fler spelare än Burnley på plats 17.

Flera spelare har ryktats kunna flytta till St James’ Park och nu sägs den första vara nära att ansluta. Enligt Talksport ska Newcastle och Atlético Madrid närma sig en överenskommelse för Kieran Trippier. 31-åringen har ett och ett halvt år kvar på kontraktet med de regerande La Liga-mästarna men har under det senaste året kopplats ihop med en flytt tillbaka till de brittiska öarna.

Enligt Talksport ligger prislappen på 25 miljoner pund, samtidigt skriver Daily Mail att engelsmännen kommer betala 15 miljoner pund. Atlético Madrid ska gå med på att släppa Trippier men att man först måste hitta en ersättare.

SE ÄVEN: Mino Raiola öppnar för de Ligt-flytt nästa sommar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365