Uppgifter: Napoli vill värva Karim Benzema

Uppgifter: Napoli vill värva Karim Benzema

Benzema till Napoli?

Fransmannen som tog sitt Real Madrid till final i Champions League efter två mål mot Bayern Munchen kan lämna efter säsongen. Detta efter att ha varit väldigt kritiserad under de senaste åren.

En spelare som inte haft det lätt under de senaste säsongerna är Karim Benzema. Fransmannen har inte lyckats med målskyttet och har vid flera tillfällen buats ut av hemmapubliken på Estadio Santiago Bernabéu. Trots det skrev anfallaren på ett nytt kontrakt i september 2017 som minder honom till marängerna till och med 2021 men det är inte alls säkert att han kommer fortsätta spela i den spanska huvudstadsklubben. Efter att endast ha mäktat med 10 mål på 40 matcher denna säsong kan spanjorerna bestämma sig för att sälja Benzema. Det saknas inte intresserade klubbar för fransmannen och nu kan det bli en flytt till Serie A i sommar.

Uppgifter- Napoli vill värva Karim Benzema

Det är Don Balón som kommer med uppgifter om att Napoli vill värva Karim Benzema och förstärka anfallet med den franske storstjärnan under sommarfönster. Enligt siten ska italienarna inom kort komma att presentera ett bud på 30-åringen som är inne på sin nionde säsong hos Los Blancos.

Italienska calciomercato skriver på onsdagsmorgonen att AC Milan ska ha varit på plats för att följa Benzema under gårdagens Champions League-semifinal mot Bayern Munchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply