Uppgifter: Nainggolan detaljer från flytt till Inter

Uppgifter: Nainggolan detaljer från flytt till Inter

Inter nära att värva Nainggolan

Belgaren ser ut att ha gjort sitt i AS Roma och nu ska han enligt uppgifter vara nära att skriva på för topprivalerna Inter. Detta enligt italiensk press.

Radja Nainggolan har haft en rörig sommar. Först blev han inte utvald till Belgiens VM-trupp och nu ser det inte ut att bli någon fortsättning i AS Roma. Trots att den italienska huvudstadsklubben tog sig till semifinal i Champions League och Nainggolan har ett långt kontrakt med klubben ser han nu ut att lämna. Enligt italiensk press ska Roma ha kommit överens med Inter om en övergång för den 30-årige mittfältaren som kommer att genomföra flytten under de kommande veckorna.

Det är Calciomercato som rapporterar att de båda klubbarna ska vara överens och att det endast återstår detaljer för att Nainggolan ska byta Stadio Olimpico mot Guiseppe Meazza. Det är dock oklart hur mycket Inter kommer att betala för spelaren som sitter på ett kontrakt med AS Roma till och med sommaren 2021.

Det är inte bara Inter som ska ha visat intresse för att värva spelaren. Tidigare ska även framför allt Chelsea ha hört av sig för att försöka få till en övergång. Nu ser det dock ut att bli en flytt till Inter och det hela förväntas bli officiellt inom kort.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365