Uppgifter: Mourinho uppmanas sälja Alexis Sanchez

Uppgifter: Mourinho uppmanas sälja Alexis Sanchez

Alexis Sanchez i fokus efter Uniteds CL-uttåg

Chilenaren som kom som en storvärvning så sent som i vintras får utstå hård kritik. Nu uppmanas United till att sälja stjärnan.

Tisdagskvällen var inte lätt för Manchester United. Efter att ha spelat 0-0 i det första mötet med Sevilla förlorade man returen med 1-2 och är därmed ute ur säsongens upplaga av Champions League. Det var många som fick hård kritik efter matchen och det var speciellt Jose Mourinho som fick höra ett och annat.

Ett annat namn som är på tapeten är Alexis Sánchez. Chilenaren kom som en storvärvning från Arsenal under januarifönstret men spelaren har inte alls nått upp till den nivå han höll på Emirates Stadium. Spelaren var en av de blekaste på Old Trafford under tisdagskvällen och nu uppmanas Mourinho att göra sig av med 29-åringen, detta efter mindre än två månader i sin nya klubb.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexis Sanchez i United

Det är den gamla Arsenal-legendaren Charlie Nicholas som i Sky Sports sändning går hårt åt mot Alexis.

– I början av säsongen hade Manchester United ett bra flyt i spelet. Pogba spelade högt i banan med Jesse Lingard och Romelu Lukaku var längst fram. Därefter kommer Sanchez in i laget och både Rashford och Martial får flytta på sig. Det känns som att som man tryckt in Sanchez från ingenstans i startelvan, säger Nicholas och fortsätter:

– Sanchez förtjänar i detta nu inte att vara i laget, han är för egoistisk och tappar bort bollen alldeles för ofta. Jag är säker på att många United-fans inte har någon tro på att Alexis kommer göra något vettigt i klubben. Man ser att han försöker väldigt mycket men i United måste man prestera varje match.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply