Uppgifter: Mourinho kan lämna United efter säsongen

United rädda för Mourinhos framtid

Tränaren ska enligt uppgifter ha tagit ett steg tillbaka på många plan. Mourinho ska nämligen inte vara nöjd med värvningarna under senaste året och kan hota med att lämna efter säsongen.

Manchester United är oroliga för Jose Mourinhos framtid på Old Trafford. Det ska dock inte handla om att man vill göra sig av med portugisen, snarare tvärt om. Portugisen ska nämligen visat intentioner på att han kan komma att lämna The Red Devils efter pågående säsong, detta enligt Daily Mail.

Enligt tidningen ska Jose Mourinho inte vara nöjd med situationen i klubben. Tränaren sägs ha allt mindre kontrakt med klubbledningen samtidigt som han spenderar allt mindre tid i Manchester. Istället åker han till sitt hus i London.

Uppgifter- Mourinho kan lämna United efter säsongen

Inte nöjd med värvningarna

Den största anledningen till oron ska dock ha med värvningspolitiken att göra. Mourinho tycker nämligen att man inte spenderar tillräckligt för att kunna utmana Manchester City i kampen om ligatiteln. Uniteds ledning ska bland annat inte vara speciellt glada över att betala de 45 miljoner euro som krävs för en värvning av Danny Rose. Prislappen för Tottenham-försvararen anses vara för hög och det återstår att se om det blir någon affär.

Med 22 omgångar leder Manchester City den engelska ligan. Detta hela 15 poäng före United.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply