Uppgifter: Mourinho godkänner flytt för Martial

Uppgifter: Mourinho godkänner flytt för Martial

Martial närmar sig Juventus

Spelaren finns inte med i Jose Mourinhos planer och nu ger portugisen grönt ljus för en försäljning.

Under det senaste året har Manchester United värvat in flertalet stora namn. Det är dock inte alla som gynnats av storvärvningarna och en spelare som påverkats mycket är Anthony Martial. Fransmannen kom för en stor summa på 60 miljoner euro i september 2015 men har inte haft den utveckling man hoppats på hos Old Trafford-klubben. Martial har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till antingen konkurrenter i Premier League eller till Juventus. Nu skriver brittisk press att spelaren fått grönt ljus att lämna i sommar. Detta var lagets tränare Jose Mourinho.

Daily Express som i sin måndagsupplaga skriver att Mourinho godkänner flytt för Anthony Martial då spelaren inte finns i portugisens planer inför den kommande säsongen. Det mesta tyder på att det blir en flytt för 22-åringen och att det blir Juventus som blir spelarens nästa destination.

Fler klubbar intresserade

Skulle det inte bli någon flytt till Juventus finns flertalet andra klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Bland annat ska Paris Saint-Germain och FC Barcelona ha hört av sig om spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Jordi Cruyff: Pep var nära Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply