Uppgifter: Milan jagar Renato Sanches

Uppgifter: Milan jagar Renato Sanches

Renato Sanches på Milans radar

Den italienska storklubben värvar friskt och nu kan nästa värvning vara på väg att bli klar, man ska nämligen vara ute efter att värva Renato Sanches från Bayern München.

AC Milan har snart värvat en hel startelva inför den kommande säsongen men trots det ser man inte ut att sluta intresse för nya spelare. Tidigare har man värvat namn som Leonardo BonucciHakan Calhanoglu och Andre Silva samtidigt som man ska vara intresserade av Pierre-Emerick Aubameyang men nu har ännu ett namn dykt upp på San Siro-klubbens önskelista.

Det är portugisiska Record som kommer med uppgifter om att 19-årige Renato Sanches ska vara den spelare man siktat in sig på härnäst. Spelaren har inte lyckats ta en startplats under Carlo Ancelotti på Allianz Arena och nu pekar det mesta på att spelaren kan komma att lämna för spel i Serie A den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Bayern München lönelista

I maj förra året skrev Sanches på för Bundesliga-giganterna men efter endast en säsong i Tyskland kan man nu lämna för spel på annat håll. Record skriver nämligen på söndagsmorgonen att AC Milan lagt ett bud på mittfältaren där man vill låna in spelaren över två säsonger och lägga in en köpoption i kontraktet.

Milan är beredda att betala 7 miljoner euro för spelaren under två säsonger och därefter sätta en utköpsklausul på 47 miljoner euro. Det är oklart om klausulen är obligatorisk eller inte, men skulle Milan vilja värva spelaren permanent kommer man i så fall göra det sommaren 2019.

Se och spela på Bundesliga hos Unibet! =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply