Uppgifter: Manchester United vill värva Milinkovic-Savic i sommar

Uppgifter: Manchester United vill värva Milinkovic-Savic i sommar

Milinkovic-Savic jagas av United

Mittfältaren som slagit igenom i Lazio jagas av Manchester United. Det blir dock ingen lätt uppgift att övertala Milinkovic-Savic som även finns på radarn för Paris Saint-Germain den kommande sommaren.

Det är inte många klubbar som undgått Lazios mittfältare Sergej Milinkovic-Savic. Mittfältaren har slagit igenom i den italienska huvudstadsklubben och växt ut till en av de bästa mittfältarna i Serie A. Flera av Europas största klubbar har nu fått upp ögonen för 23-åringen och tidigare har det pratats om en potentiell flytt till PSG, men det kan bli ändringar.

Nu kommer brittiska Sky Sports med uppgifter om att Manchester United vill värva Milinkovic-Savic under sommarens transferfönster. Jose Mourinho ska ta för givet att Marouane Fellaini kommer lämna klubben samtidigt som man vill förstärka mittfältet. Det hela ska ha gjort att United nu kan lägga en större summa för att köpa loss den Spanienfödde stjärnan. Det är oklart hur mycket United är beredda för att betala för mittfältaren. Tidigare ska det dock ha pratats om en summa på 150 miljoner euro.

Även Juventus och Real Madrid ska ha nämnts som en möjlig destination för spelaren som sitter på ett kontrakt med Lazio till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply