Uppgifter: Manchester United vill hämta in Donny van de Beek

Uppgifter: Manchester United vill hämta in Danny van de Beek

Real Madrid har vid flera tillfällen kopplats ihop med en värvning av Donny van de Beek. Nu sägs Manchester United vilja sno till sig spelaren framför ögonen på spanjorerna.

Donny van de Beek har uppgets vara på väg bort från Ajax under en längre tid. Holländaren slog igenom när Ajax tog sig till semifinal i Champions League och efter att flera stöttepelare lämnat för spel på annat håll ser van de Beek ut att bli nästa spelare att lämna. Real Madrid har varit den klubb som sagts ligga närmst att köpa loss mittfältaren. Nu kommer dock uppgifter om att det istället kan bli en flytt till Premier League.

Enligt brittiska Daily Mail ska nämligen Manchester United planera att värva holländaren i sommar. Detta framför ögonen på Real Madrid som varit intresserade under en längre tid. The Red Devils sägs vilja utnyttja det ekonomiska läget efter coronakrisen och ska vara redo att betala en lägre summa än vad som tidigare nämnts för att knyta till sig 23-åringen. Prislappen ska nu ligga på 49 miljoner pund.

Van de Beek har kontrakt med Ajax till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Avslöjar: Edinson Cavani vill flytta till La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply