Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Samuel Umtiti

Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Samuel Umtiti

Umtiti till Manchester United?

Enligt spansk press ska Manchester United ha riktat blickarna mot Camp Nou för att förstärka försvarslinjen i sommar.

Manchester United hade under den gångna säsongen problem med försvaret. The Red Devils släppa in totalt 54 mål på 38 matcher i Premier League och nu är klubbledningen övertygade om att man måste förstärka med en mittback för att få till ett kompetitivt lag till nästa säsong.

Nu skriver spansk press att Manchester United har blickarna på Samuel Umtiti och att man kommer försöka få till en värvning av fransmannen under sommarens transferfönster. Det är Mundo Deportivo som skriver om Uniteds planer om att värva 25-åringen.

Barcelona är enligt tidningen inte intresserade av att göra sig av med Umtiti men man ska inte vara helt övertygade om spelarens fysik och kan tänka om om situationen inte skulle bli bättre.

Världsmästaren har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar FC Barcelonas stjärnor

Barcelona frågar om Lindelöf

Uniteds intresse för Umtiti kommer endast ett par dagar efter att FC Barcelona ska ha hört sig om en värvning av Victor Nilsson Lindelöf. Den svenske mittbacken har gjort det väldigt bra under den gångna säsongen på Old Trafford och spanjorerna sägs vara intresserade av en övergång. Manchester United ska dock inte ha några planer på att sälja den svenske landslagsmannen under sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply