Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Marko Arnautovic

Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Marko Arnautovic

Arnautovic till United?

Anfallaren som representerat både Stoke City och West Ham United kan komma att flytta i sommar. Detta till Manchester United som är väldigt intresserade av en övergång.

Manchester United är på jakt efter en ny anfallare. Efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat klubben och Alexis Sánchez inte hittat den form han hade i Arsenal vill The Red Devils förstärka den offensiva linjen. Det har pratats om allt från Antoine GriezmannTimo Werner och Gareth Bale men nu har ett nytt namn dykt upp för radarn för United. Det är Marko Arnautovic som nu kopplas ihop med en flytt till Old Trafford och en affär kan komma att bli av i sommar.

West Ham ska inte vara speciellt intresserade av en försäljning av anfallaren. Man värvade honom för drygt ett år sen för en prislapp på 30 miljoner euro och för att stjärnan ska lämna under sommarens transferfönster krävs ett mycket högre pris. Engelsk press skriver att United erbjuder 50 miljoner euro för spelaren som i helgen stod för en assist när hans Österrike spelade en träningsmatch. Jose Mourinho ska även ha varit på plats på matchen för att följa Arnautovic på nära håll. De båda jobbade tillsammans under tiden i Inter och nu kan de återförenas på Eastlands.

Ett annat namn som även ryktats till United är Mario Mandzukic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply