Uppgifter: Manchester United kan släppa duon för Donnarumma

Uppgifter: Manchester United kan släppa duon för Donnarumma

Manchester United har tidigare kopplats ihop med en värvning av Gianluigi Donnarumma. Nu sägs klubben vara beredda att släppa både David de Gea och Dean Hendersson till sommaren.

Manchester United kan göra flera drag till sommaren när det kommer till målvaktsposten. Tidigare har klubben sagts överväga att släppa David de Gea som är klubbens bäst betalde spelare för att lämna plats för Dean Henderson.

Nu kommer uppgifter om att The Red Devils kan komma att släppa båda för att hämta in Gianluigi Donnarumma. Detta enligt flera brittiska medier. Italienaren sitter på ett utgående kontrakt med AC Milan och har under en längre tid jagats av Manchester United. Agenten Mino Raiola har höga krav för att flytta målvakten till Old Trafford men då spelaren skulle ansluta gratis kan Donnarumma komma att få en högre lön.

Redan i mitten av februari månad sades Donnarumma vara så gott som överens om ett kontrakt med Manchester United. Det återstår att se om blir en flytt till de brittiska öarna i sommar, eller inte.

Även Chelsea, Juventus och Paris Saint-Germain har visat intresse

Denna säsong har Donnarumma stått för 34 framträdanden i samtliga klubblagsturneringar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus försvarsstjärna placeras i Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply