Uppgifter: Manchester United i samtal om återkomst för Cristiano Ronaldo

Uppgifter: Manchester United i samtal om återkomst för Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo – drömmer för Manchester United?

Real Madrids superstjärna ska enligt uppgifter ha öppnat dörren för en återkomst till Manchester United under sommarens transferfönster.

Efter att ha spelat nio säsonger i Real Madrid och vunnit bland annat fyra guldbollar, fyra Champions League-titlar och två ligatitlar kan Cristiano Ronaldo har gjort sin sista match i klubben. Trots att superstjärnan sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021 kan en flytt komma att bli av i sommar. Enligt uppgifter i både engelsk och spansk press ska 33-åringen nu vara i samtal med Manchester United om en återkomst till Old Trafford. Den engelska storklubben ska vara villiga att återförena ’CR7’ med sin landsman Jose Mourinho och ge honom en ersättning på drygt 18 miljoner euro per säsong. Cristiano Ronaldos lön i Real Madrid ligger på snäppet högre än vad The Red Devils ska erbjuda men det hela sägs inte förhindra en flytt till de brittiska öarna.

Släppte bomben efter Champions League-finalen

Att Cristiano Ronaldo kan komma att lämna Real Madrid har det varit tal om under ett längre tag. Minuter efter slutsignalen i Champions League-finalen bekräftade han dock att han tänker på en flytt och att han kan ha gjort sin sista match i klubben.

– Det har varit otroligt att spela i Real Madrid. Om några dagar kommer jag meddela fansen, som alltid stått bakom mig, mitt beslut, sa superstjärnan till beIN Sports España i direktsändning.

Om drygt två veckor drar fotbolls-VM 2018 igång där Cristiano är med i Portugals trupp som den stora stjärnan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply