Uppgifter: Manchester United erbjuder David De Gea monsterlön

Uppgifter: Manchester United erbjuder David De Gea monsterlön

De Gea ser ut att stanna i United

Målvakten som kopplats ihop med en flytt till från Manchester United ser nu ut att stanna. Detta då The Red Devils erbjuder spanjoren ett megakontrakt.

Manchester ger inte upp i kampen om att förlänga med David De Gea. Målvakten har under flera säsonger ryktats vara på väg från Old Trafford och det är framför allt Real Madrid som sags vara intresserade av burväktaren. Den spanska huvudstadsklubben har numera dock Thibaut Courtois mellan stolparna och istället är det PSG som det börjat ryktas om när det kommer till en eventuellt ny destination.

Nu rapporterar dock fransk media att Manchester United inte gett upp i kampen om att förlänga med spelaren. det är RMC som avslöjar att United tänker näst intill dubbla De Geas lön. Spanjoren är i skrivande stund en av världens tre bäst betalda målvakter tillsammans med Jan Oblak i Atlético Madrid och kan Madrid-sonen gå från att tjäna 11,5 miljoner euro till hela 21,84 miljoner per säsong. De Geas veckolön skulle ligga på 420.000, en summa som är otroligt hög för en målvakt.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply