Uppgifter: Manchester City vill värva Inigo Martinez

Uppgifter: Manchester City vill värva Iñigo Martínez

Citys nästa värvning: Iñigo Martínez

Enligt spansk press vill Manchester City förstärka mittförsvaret. Den utvalde spelaren ska vara Iñigo Martínez från spanska Real Sociedad.

Sen Pep Guardiola anslöt till Manchester City har man spenderat 493 miljoner euro på spelarköp. Spanjoren har satsat mycket på att förstärka försvarslinjen, men ännu ska tränaren inte vara nöjd. Nu rapporterar nämligen spansk press att Manchester City bestämt sig för en ny wqmittbacksvärvning. Denna gång är det Iñigo Martínez som nyheterna handlar om.

26-åringen har jagats av flera klubbar under den senaste tiden. Det är framför allt FC Barcelona som visat intresse för spelaren men nu kan Pep istället knyta till sig spelaren. Martínez har en utköpsklausul på drygt 34 miljoner euro, en summa som Premier League-ledarna inte ska ha några problem med att betala.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021.

Uppgifter: Manchester City vill värva Iñigo Martínez

Van Dijk även ett alternativ

Skulle Manchester City inte lyckas knyta till sig Iñigo Martínez har man en plan B. Virgil van Dijk sägs vara andravalet i jakten på en försvarare under det kommande transferfönstret. Holländaren finns dock även på Liverpools önskelista. Det återstår att se var holländaren hamnar och om han lämnar i januari eller i slutet av säsongen.

SE ÄVEN: Porto vill låna Danilo från Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply