bet365

Uppgifter: Manchester City jagar Sergej Milinkovic-Savic

City jagar Sergej Milinkovic-Savic

City ska värva ännu en mittfältare

Manchester City har redan spenderat flera hundra miljoner för att förstärka sitt lag. Pep Guardiola ska dock inte vara nöjd och enligt uppgifter ska man ju ha siktat in sig på Lazios serbiske mittfältare Sergej Milinkovic-Savic.

Den pågående säsongen har Manchester City inlett med perfektion. Man har fyra raka vinster på de omgångar man spelat och har en målskillnad på hela 16-2. Pep Guardiolas spenderingar ser tillslut ut att löna sig men trots det sägs den spanske tränaren inte vara nöjd med mittfältet denna säsong. Transferfönstret är drygt tre och en halv månad bort och nu kommer uppgifter om att Manchester City kan komma att värva Sergej Milinkovic-Savic som för närvarande spelar sin fotboll i Serie A-klubben Lazio.

Det är italienska La Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifter om att den Spanien-födde spelaren kan komma att lämna Sydeuropa för spel på de brittiska öarna. Detta trots att man inte nämner något om en potentiell övergångssumma.

City är dock inte ensamma om att vilja värva den serbiske landslagsmannen. Även Bayern München och Manchester United ska ha haft blickarna på spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med 2022.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester City-spelarna 2017

Manchester City jagar Sergej Milinkovic-Savic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply