Uppgifter: Manchester City intresserade av Fred

Manchester City jagar Fred

De engelska ligaledarna vill förstärka mittfältet under vinterfönstret och har nu hittat ett namn som man vill värva redan i januari månad.

Pep Guardiola har tagit sitt Manchester City till nästan perfektion. Man har 18 vinster på 19 matcher och har ännu inte förlorat i Premier League. Laget fungerar bra men då Yaya Touré ser ut att lämna för MLS inom kort siktar man nu på att få in en ersättare.

Manchester City ska länge ha haft ögonen på en ny mittfältaren och det är ingen mindre än Fred som ryktas finnas på engelsmännens radar. Fred håller för närvarande till i Shakhtar Donetsk och har gjort en fin säsong för det ukrainska storlaget. Det kommer dock inte bli någon billig affär för City. Fred sitter nämligen på ett kontrakt till och med sommaren 2021. Detta samtidigt som ukrainarna är väl medvetna om Etihad-klubbens ekonomiska muskler.

Uppgifter- Manchester City intresserade av Fred

Kan tappa Kompany till Arsenal

Det är inte bara inköp som gäller för Manchester City, man kommer även sälja flertalet spelare under vinterfönstret. En av de spelare som är mest aktuella att lämna är Vincent Kompany som jagas av Arsenal. Försvararen finns nämligen på Arsene Wengers önskelista och då det blir allt svårare för belgaren att ta en plats på Etihad Stadium kan Arsenal vara en bra flytt.

31-åringen sitter på ett kontrakt med City till och med sommaren 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply