Uppgifter: Manchester City i möte om Joao Felix

Uppgifter: Manchester City i möte om Joao Felix

Joao Felix till Man City?

Anfallaren som slagit igenom i Benfica denna säsong jagas av Europas största klubbar. Nu ska Manchester City ha varit i möte om en värvning av portugisen.

Joao Felix har denna säsong slagit igenom stort i portugisiska Benfica. 19-åringen har stått för 18 mål och 11 assist på 40 matcher och har tidigare ryktats finnas på önskelistan hos lag som Liverpool, Real Madrid, FC Barcelona och Juventus.

Nu ser även Manchester City ut att vara med i jakten på supertalangen och enligt uppgifter ska man ha varit i möte med spelarens föräldrar för att prata om en övergång under den kommande sommaren. Det är Mundo Deportivo som rapporterar om att Pep Guardiola gärna vill knyta till sig anfallaren då City kan tappa flertalet namn efter pågående säsong.

Det kommer dock inte bli någon billig affär för det lag som köper loss Felix. Benfica sägs inte vilja släppa sin stjärna för under 120 miljoner euro, en summa som är väldigt stor för en 19-årig talang och det återstår att se vilket lag som spänner de ekonomiska musklerna mest. Även Juventus sägs ha varit ett seriöst alternativ då Felix gärna vill spela med sin landsman Cristiano Ronaldo på Juventus Stadium under de kommande åren.

Felix har kontrakt med Benfica till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply