Uppgifter: Mahrez föredrar Arsenal före Manchester City

Uppgifter: Mahrez föredrar Arsenal före Manchester City

Arsenal leder i kampen om Mahrez?

Riyad Mahrez som med största sannolikhet ser ut att lämna Leicester City i sommar föredrar Arsenal före Manchester City.

Sen Leicesters guldsäsongen 2015/2016 har flera av lagets spelare lämnat eller varit på väg att lämna. Två namn som jämt varit på tapeten för en flytt är Jamie Vardy och Ryad Mahrez, lagets två bästa offensiva spelare.  Det är framför allt den sistnämnde som uttalat sig och visat tecken på att han vill lämna King Power Stadium. Klubbar som AS Roma, Manchester City och Liverpool har visat stort intresse för spelaren och nu kommer uppgifter om att han har bestämt sig för var han vill flytta under sommarens transferfönster.

Det är Daily Express som under söndagen rapporterar att Riyad Mahrez nobbar spel i Manchester City och istället föredrar en flytt till Emirates Stadium och Arsenal. Spelaren ska känna sig besviken över att The Citizens inte gjorde vad som krävdes den gångna sommaren för att få till en övergång och nu har han istället bestämt sig för spel hos The Gunners. En annan anledning är att spelaren i fråga äger ett hus i London och skulle trivas väldigt bra vid en flytt till den engelska huvudstaden.

Tidigare har det pratats om att Leicester kräver drygt 80 miljoner pund för spelarens tjänster. Nu kan man dock tänka sig att sänka prislappen under nästkommande övergångsperiod.

SE ÄVEN: Mahrez ville gå till Barca – Leicester vägrade sälja

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply