Uppgifter: Mahrez flyttar till Manchester City i sommar

Uppgifter: Mahrez flyttar till Manchester City i sommar

City köper loss Mahrez

Spelaren som slagit igenom i Leicester City kommer att spela sin fotboll i Manchester City den kommande säsongen. Det menar brittisk press som publicerar uppgifterna i sin söndagsupplaga.

Fotbollsvärlden fick för ett par säsonger sedan upp ögonen för Riyad Mahrez. Tillsammans med bland annat Jamie Vardy och Ngolo Kanté vann Leicester City den engelska högstaligan. Kanté gick till Chelsea medan både Vardy och Mahrez stannade kvar på Power King Stadium men nu kan även den sistnämnda vara på väg bort från klubben. Under en längre tid har Mahrez ryktats vara på väg till bland annat AS RomaLiverpool och Manchester City och nu ser en flytt ut att bli av.

Det är den engelska tidningen Daily Mail som kommer med uppgifter om att den algeriske anfallaren kommer att lämna klubben under sommarens transferfönster. Destinationen ska vara Manchester City som sägs betala 75 miljoner pund för spelaren vars kontrakt med Foxes sträcker sig till och med sommaren 2020.

Daily Mail skriver att en affär endast är detaljer från att slutföras. Hur spelarens kontrakt med The Citizens kommer se ut är inget man rapporterar om.

I bråk med Leicester

Riyad Mahrez har tidigare sagts vara så gott som klar för Roma. Detta under vinterfönstret.  Leicester ska dock ha satt käppar i hjulen för en övergång till Serie A för 27-åringen. Det hela ska ha brustit ut i ett bråk mellan spelaren och klubbledningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply