Uppgifter: Luka Jovic ska ersätta Karim Benzema?

Uppgifter: Luka Jovic ska ersätta Karim Benzema?

Real Madrid kan hämta in Jovic

Den spanska huvudstadsklubben letar efter en anfallare att förstärka med till sommaren. Ett av namnen man har på önskelistan är Luka Jovic.

Luka Jovic har en otrolig säsong med Eintracht Frankfurt. Serben öser in mål för Bundesliga-klubben och under det senaste halvåret har flera av Europas största klubbar visat intresse för 21-åringen. Anfallaren leder den tyska skytteligan med 15 mål och det mesta tyder på att Jovic kommer lämna för en större klubb i sommar.

Nu rapporterar spansk press att Jovic kan komma att hamna i Real Madrid till nästa säsong. Anfallaren ska ha blivit erbjuden till marängerna som haft problem med att ersätta målen som Cristiano Ronaldo tidigare stod för. Real Madrid ska dock inte vara övertygade om att värva spelaren, än, och har valt att avvakta med förhandlingar.

Även Barcelona, Manchester City och Arsenal ska ha hört av sig angående Jovic.

 Har Neymar på önskelistan

Anledningen till att Real Madrid inte kommer gå direkt på en värvning av Jovic är då man är intresserade av Neymar. Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaifi har bekräftat att brassen inte kommer lämna Parc des Princes till sommaren, men Real Madrid sägs fortfarande vilja ge det hela en chans.

Ikväll spelar Real Madrid mot FC Barcelona i säsongens fjärde El Clasico.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply