Uppgifter: Liverpool vill hämta in Naby Keita i januari

Uppgifter: Liverpool vill hämta in Naby Keita i januari

Liverpool vill hämta in Keita

Efter försäljningen av Philippe Coutinho är Liverpool ute efter en ersättare. Nu kommer uppgifter om att Liverpool vill hämta in Naby Keita tidigare än planerat.

Efter många om och men stod det under lördagskvällen klart att Philippe Coutinho lämnar Liverpool för spel i FC Barcelona. Brassen skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2023. Han lämnar därmed ett stort hål på Anfield-klubbens mittfält. Liverpool vill få in en ersättare så snabbt som möjligt och nu kan man ha hittat en lösning.

Uppgifter- Liverpool vill hämta in Naby Keita i januari

Enligt brittisk press har Liverpool bestämt sig för att försöka locka till sig Naby Keita redan under januarifönstret. Sommaren 2017 blev det klart att Liverpool värvat spelaren men att han inte skulle ansluta till klubben förrän sommaren 2018. Men med försäljningen av Coutinho vill man nu hämta in en mittfältare inom de kommande veckorna. Liverpool betalade 60 miljoner euro för spelaren som nu är utlånad till RB Leipzig under resten av säsongen.

Var Keita kommer spela när januarifönstret stänger är oklart. Det mesta tyder i alla fall på att Liverpool kommer hämta in en eller ett par spelare för att förstärka truppen redan under vintern.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply