Uppgifter: Liverpool vill hämta in Mario Götze

Uppgifter: Liverpool vill hämta in Mario Gözte
bet365

Mario Götze på Liverpools radar

Mittfältaren har inte haft någon vidare form sedan återkomsten till Borussia Dortmund kan nu återförenas med Jurgen Klopp. Detta då tränaren gärna ser Götze i Liverpool den kommande säsongen.

Det var blandade känslor när Mario Götze lämnade Borussia Dortmund för spel i Bayern Munchen. De gulsvarta supportrarna var inte speciellt glada när det stod klart att Götze lämnade klubben för spel i FC Bayern men med tiden förlät man honom och Götze återvände tillbaka till Westfalenstadion. Efter återkomsten har det inte varit speciellt lätt för mittfältaren. 26-åringen har nämligen drabbats av flera skador och problem med kroppen vilket hållit honom borta från spel under en längre tid. Nu kan han dock ha gjort sitt i klubben under sin andra sejour. Detta då flera klubbar är intresserad av spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2018

Enligt de senaste rapporterna ska Jurgen Klopp Liverpool vara intresserad av att hämta in Götze till den kommande säsongen. På Anfield har man hämtat in flertalet stora namn inför den kommande säsongen och nu kan Götze bli näste spelare att skriva under för The Reds.

Spelarens kontrakt med Dortmund sträcker sig till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply