Uppgifter: Liverpool vill försöka värva Julian Draxler

Uppgifter: Liverpool vill försöka värva Julian Draxler

1Draxler till Liverpool i sommar?

Den engelska storklubben sägs vara ute efter att förstärka offensiven i sommar. Nu skriver brittisk press att Julian Draxler kan vara en av de spelare man kan tänka sig.

I januari 2017 lämnade Julian Draxler tyska Wolfsburg för spel i Paris Saint-Germain. Det har dock inte blivit lika mycket speltid som den tyske mittfältaren hoppats på och nu ryktas han vara på väg bort. Draxler är inte någon av de spelare som Unai Emery satsar på mest samtidigt som han konkurrera med en anfallsplats med Neymar, Mbappé och Edinson Cavani, något som inte är speciellt i tyskens situation.

Det är TMW som kommer med uppgifter om att Julian Draxler vill lämna PSG och nu kommer Liverpool försöka ge sig in i jakten på spelarens underskrift. Det är oklart hur mycket den franska huvudstadsklubben sägs vara beredda att betala för 24-åringen men PSG sägs inte vilja sälja för en summa på mindre än 45 miljoner euro.

Draxler sitter på en lön som innebär 5.25 miljoner per säsong och ett kontrakt som binder honom till Parc des Princes till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply