Uppgifter: Liverpool nära Diego López

bet365
Uppgifter: Liverpool nära Diego López

Diego López lämnar Milan för Liverpool?

Enligt italienska medier är AC Milans målvakt nära att lämna San Siro för att flytta till de brittiska öarna och skriva på för Liverpool.

Den spanske målvakten som tidigare spelat i bland annat Sevilla, Villarreal och Real Madrid ser nu ut att ha gjort sin sista match för AC Milan Serie A. Detta då Liverpool ska vara överens med Diego López om spel på Anfield nästa säsong, detta enligt Calciomercato.com.

Enligt siten ska Liverpool ha återupptagit jakten på målvakten efter att ett annat nyförvärv Loris Karius åkt på en handskada vilket gör att han blir borta under de två kommande månaderna. Då man endast har Simon Mignolet kvar på målvaktsposten vill nu Jürgen Klopp värva in en målvakt och ska ha bestämt sig för López som tidigare spelat i det spanska landslaget.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018 och López har en lön på 2,5 miljoner per säsong, något som inte ska vara några problem för den engelska klubbledningen att erbjuda.

Vill även värva Jesé från Real Madrid

Jesé Rodríguez är uppväxt i Real Madrid och har tillbringat hela sin karriär i b-laget samt med seniorerna. Men under den senaste säsongen fick anfallaren inte alls mycket speltid och efter att ha talat med tränare Zinedine Zidane så ser det inte ut som att det kommer bli mer skriver Football España. Tränaren rådde honom snarare att överlägga att lämna Los Blancos för att kunna få mer speltid och en bättre chans att utvecklas, då han inte är garanterad minuter i sin nuvarande situation.

Premier League-klubbarna Arsenal och Liverpool sägs vara väldigt intresserade av den här vändningen och då båda klubbarna är i behov av anfallare så ser det ut att kunna passa bra ihop. Men även Paris Saint-Germain sägs vara väldigt intresserade enligt spanska radiosändarenCadena SER och det sägs att PSG skall ha frågat Madridklubben rakt upp och ner angående en lånedeal för anfallaren. Speciellt nye tränaren Unai Emery, som tidigare har tränat Sevilla, är väldigt intresserad av att få addera Jesé till sin trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply