• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Liverpool kommer inte att värva Alisson

Uppgifter: Liverpool kommer inte att värva Alisson

Alisson går inte till Liverpool

Den brasilianske målvakten kommer inte att skriva på för Liverpool. Nu blir målvaktsjakten allt svårare för Liverpool som vill ha in ett nytt namn mellan stolparna.

Liverpool är på jakt efter en ny målvakt. Det har pratats om flertalet namn som kan ansluta till Anfield under sommaren men det är ingen lätt uppgift för The Reds. Det är oklart hur mycket man har i penningpungen men det ska inte vara tillräckligt för att värva någon av de bästa målvakterna i världen. Det är framför allt Jan Oblak och Alisson Becker som kopplats ihop med en flytt till klubben men nu ser engelsmännen ut att få rikta blickarna mot ett annat håll.

Enligt brittisk press ska Liverpool ha backat i jakten på Alisson som håller hus i AS Roma. Den italienska storklubben kräver 75 miljoner euro för brassen och The Reds ska efter besked ha avbrutit jakten på spelaren som även jagas av bland annat Real Madrid och Chelsea. Istället sägs man ha full tro på Karius mellan stolparna trots de otroliga misstagen i Champions League-finalen som spelades i slutet av maj månad.

Alisson är uttagen i Brasiliens VM-trupp. I gruppspelet ställs ‘La Canarinha’ mot Kroatien, Schweiz och Costa Rica.

Jan Oblak borträknad

Det är inte bara Alisson som Liverpool inte kommer att försöka värva. Även Atlético Madrids Jan Oblak är ett namn som man har strykt från sin önskelista. Slovenen sitter på ett kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2021 och Atlético sägs inte vara alls intresserade av en försäljning. Spelarens utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro och spanjorerna tänker inte sänka prislappen för att låta 25-åringen lämna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply