Uppgifter: Liverpool kan sälja Marko Grujic i sommar

Uppgifter: Liverpool kan sälja Marko Grujic i sommar

Grujic lämnar Liverpool?

Spelaren som denna säsong varit utlånad till Hertha Berlin ser inte ut att få speltid i Liverpool kan komma att lämna igen. Nu pratas det om en flytt till Spanien i sommar.

Marko Grujic hade inte någon lätt tid i Liverpool. Efter en tid lånades han dock ut till Hertha Berlin där han det gått bättre. Liverpool vill nu sälja den serbiske landslagsspelaren men man tänker inte göra det för någon mindre prislapp. Brittisk press skriver att Atlético Madrid är på jakt efter 23-åringen men att The Reds kommer kräva en stor summa för att gå med på en affär. Detta enligt ESPN.

Grujic anslöt till Liverpool för endast 5,1 miljoner pund. Nu sägs man dock kräva drygt 35 miljoner pund för att sälja spelaren och det återstår att se om Atlético kommer gå med på en affär eller inte.

Grujic har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2023.

Rodrigo Hernandez kan lämna för Manchester City

Atlético Madrids intresse för Grujic kommer efter att Manchester City sägs vara intresserade av att köpa loss Rodrigo Hernandez från Los Colchoneros. Spelaren anslöt så sent som den gångna sommaren till Diego Pablo Simeones manskap och efter en succésäsong på Estadio Metropolitano kan han nu vara på väg till Premier League för att tränas under Pep Guardiola.

SE ÄVEN: Manchester United lyssnar på bud på Romelu Lukaku

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply