Uppgifter: Liverpool kan göra sig av med Marko Grujic

Uppgifter- Liverpool kan göra sig av med Marko Grujic

Marko Grujic kan lämna Liverpool

Den serbiske mittfältaren har endast gjort ett inhopp, på sex minuter, i Premier League och det mesta tyder på att han lämnar Liverpool i vinter i hopp om att få mer speltid.

Jurgen Klopp har sakta men säkert börjat hitta det lag som han ska försöka aspirera med för att vinna de största titlarna. I somras gjorde man klart att man inte skulle sälja någon av sina nyckelspelare, framför allt Coutinho, och på de sex inledande matcherna har man plockat totalt 11 poäng. Det är dock inte alla spelare i truppen som ingår i planerna för lagets tyske tränare och nu har man börjat titta på alternativ för att ge samtliga spelare speltid. Ett namn som inte finns med på Klopps lista är Marko Grujic som denna säsong endast gjort tre framträdanden, varav ett i Premier League där det blev ett inhopp på sex minuter. Den serbiske mittfältaren ska ha flera klubbar som är intresserade av en utlåning och det återstår att se var 21-åringen hamnar under vinterfönstret.

Liverpool ska dock inte vara intresserade av en försäljning av Marko Grujic, istället ska en utlåning för mittfältaren vara mer aktuellt för att därefter utvärdera om han kan ta en plats i laget under nästkommande säsong.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Liverpool kan göra sig av med Marko Grujic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply