Uppgifter: Liverpool har satt prislapp på Mohamed Salah

bet365
Uppgifter: Liverpool har satt prislapp på Mohamed Salah

Priset på Salah avslöjat

Enligt brittisk press ska Liverpool ha satt ett pris på Mohamed Salah om någon vill köpa succéanfallaren. Detta då flertalet klubbar ska vara intresserade av egyptiern.

Mohamed Salah gör för närvarande en helt otrolig säsong sen flytten till Liverpool sommaren 2017. Totalt har det blivit 37 mål på 43 matcher och det är många av Europas största klubbar som fått upp ögonen för honom. Det är framför allt Real MadridFC Barcelona och Paris Saint-Germain som ska ha visat intresse för egyptiern och nu skriver brittisk press att Liverpool satt en prislapp på Salah.

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Liverpool har satt en prislapp på Mohamed Salah om någon klubb skulle vilja köpa honom. I vintras sålde man Philippe Coutinho för 120 miljoner euro plus bonusar och man kräver mycket mer för att släppa Salah. Enligt tidningen kräver Liverpool närmre 225 miljoner euro för att släppa succéanfallaren under sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Liverpool löner 2018

Det är oklart hur många klubbar som är intresserade av att betala summan men med tanke på dagens priser på transfermarknaden är det inte ett pris som ska skrämma bort alla intressenter.

Mohamed Salah har ett kontrakt med Liverpool som binder honom till klubben till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365