Uppgifter: Liverpool fortsatt intresserade av Marco Asensio

Uppgifter: Liverpool fortsatt intresserade av Marco Asensio

Asensio till Liverpool?

The Reds har under en längre tid kopplats ihop med ett köp av Marco Asensio. Nu skriver spansk press att Liverpool kommer göra ett nytt försök att värva spanjoren.

Liverpool glömmer inte Marco Asensio. Klubben har under det senaste året varit på jakt efter spanjoren men då Real Madrid sagt att spelaren inte är till salu har det varit näst intill omöjligt att försöka få till en affär. Marängerna hade stor tro på 23-åringen och att han skulle bli en av de spelare som bar laget på sina axlar under den gångna säsongen. Så är dock inte fallet och nu vill Liverpool försöka på nytt för att värva anfallaren.

Det är spansk press som skriver att Real Madrids nummer 20 kan komma att lämna Spanien för spel på Anfield och att en affär kan komma att bli av i sommar. Enligt tidningen El Desmarque ska Liverpool vara beredda att lägga fram 74 miljoner euro för att värva spelaren inför nästkommande säsong. Real Madrid ska inte se negativt på att göra sig av med spelaren om man får in ett tillräckligt bra bud, eller att Sadio Mané går i motsatt riktigt. Mané är en av de spelare som Zidane helst vill se i sin anfallslinje och nu kan det hela komma att bli verklighet.

Även klubbar som Bayern Munchen och Manchester United planerar att lägga bud på Mallorca-sonen vars kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply