Uppgifter: Liverpool erbjuder 30 miljoner euro för Ivan Perisic

Uppgifter: Liverpool erbjuder 30 miljoner euro för Ivan Perisic
bet365

Ivan Perisic lämnar Inter för Liverpool?

Enligt italiensk media kan Ivan Perisic lämna Inter efter säsongen, detta för att skriva på för Liverpool som vill värva kroaten.

Säsongen är ännu inte slut och Jürgen Klopp kan fortfarande vinna en titel med Liverpool. Skulle tysken ta sitt lag ända till finalen och slå vinnaren i Sevilla – Shakhtar Donetsk kommer Anfield-klubben nästa säsong att spela i Champions League, något som gör att klubben hoppas kunna locka till sig flera storspelare.

Ett av namnen som Jürgen Klopp sägs vilja värva är Ivan Perisic från Inter. Kroaten som är 27 är ska vara intressant för The Reds vänsterkant och den före detta Borussia Dortmund och Wolfsburg-spelaren kan nu komma att lämna Serie A för att förenas med sin landsman Dejan Lovren på Anfield.

Perisic kom till Inter inför säsongen då Milano-klubben betalade 16 miljoner euro för spelaren som tidigare haft Klopp som tränare under två säsonger på Westfalenstadion.

För Liverpools del kommer det dock inte bli lätt. Ligakonkurrenten Chelsea sägs även ha kommit med ett bud för att värva spelaren som denna säsong stått för åtta mål på 35 matcher.

Vill värva Thomas Vermaelen

Nu rapporterar den spanska tidningen Sport att det skall ha kommit ett officiellt bud på Vermaelen från Premier League-klubben Liverpool. Dock sägs det att klubben skall vara ovilliga att betala mer än 10 miljoner euro för den belgiske försvararen, något som Barcelona inte ska vilja acceptera. Den spanska klubbens strategi skall vara att vänta och låta klubbar som West Ham, som även de ryktas vara intresserade, också ge sig in i budgivningen i hopp om att trissa upp priset.

Även Vermaelen själv sägs vara väldigt benägen om att få återvända till Premier League och är ute efter a-lagsspel, med tanke på att det börjar dra sig mot hans senare år i karriären. Liverpool, som sägs vara på jakt efter en Mittback till sommaren, skall alltså ha gjort sitt intresse för den belgiske försvararen officiellt och har lagt ett officiellt bud på den före detta Arsenal-spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365