Uppgifter: Liverpool återupptar kampen om Van Dijk

Uppgifter: Liverpool återupptar kampen om Van Dijk

Van Dijk – en omöjlig önskan?

Enligt brittisk press ska Liverpool, efter en tids inaktivitet, återigen försöka Virgil van Dijk från Southampton som han var nära att lämna förra sommaren.

Att Virgil van Dijk skulle flytta under sommarens transferfönster ut att endast vara en fråga om tid. Spelaren själv flirtade med Liverpool samtidigt som Merseysideklubben jobbade för att få till en övergång. Tillslut blev det dock ingen affär och efter några månader av inaktivitet har Liverpool nu återupptagit intresset för Southampton-spelaren.

Det är den brittiska tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifter om att Jurgen Klopp har gett klubbledningen direktiv om att försöka värva holländaren. Tidningen skriver även att The Reds är beredda att betala upp till 70 miljoner för pund försvararens tjänster.

Uppgifter- Liverpool återupptar kampen om Van Dijk

Mauricio Pellegrino öppnar för en försäljning

Den gångna sommaren var Southampton väldigt klara med att man inte ville släppa van Dijk. Nu låter det dock annorlund. Lagets tränare Mauricio Pellegrino har nämligen öppnat för att släppa försvararen.

– Jag kan inte kontrollera transfermarknaden. Man vet aldrig vad som händer då allt i världen har ett pris, sa argentinaren på en presskonferens.

Även Chelsea ska under de senaste månaderna ha visat intresse för att köpa loss försvararen. Det mesta tyder dock på att det blir en flytt till Anfield, troligtvis i vinter.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Liverpool återupptar kampen om Van Dijk

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply