Uppgifter: Laporte detaljer från Manchester City

Uppgifter: Laporte detaljer från Manchester City

City kan värva Laporte

Enligt spansk och engelsk press ska det endast vara en tidsfråga innan Manchester City värvar Aymeric Laporte. Försvararen har under en längre tid kopplats ihop med en flytt och nu ser det hela ut att bli av.

En flytt som det pratats under under det senaste året är Aymeric Laporte till Manchester City. Fransmannen som till vardags hör till i spanska Athletic Club och har kopplats ihop med flera storklubbar. Det är dock inte bara City som varit intresserade av Laporte. Även FC Barcelona, Real Madrid och Manchester United ska ha frågat om spelarens tjänster men det är främst City som ska ha pushat för en övergång.

Nu ser en flytt för Laporte ut att närma sig. Spansk press skriver nämligen att endast detaljer kvarstår innan en flytt blir klar. City har gått med på att betala spelarens utköpsklausul på 65 miljoner euro och man förväntas göra det inom de kommande dagarna.

Aymeric Laporte sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. En överenskommelse han skrev på för drygt två år sen.

Pep Guardiola gillar Aymeric väldigt mycket och efter att ha gjort debut säsongen 2012-2013 har han gått från klarhet till klarhet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply