Uppgifter: Kurzawa kan lämna PSG i sommar

Uppgifter: Kurzawa kan lämna PSG i sommar

PSG kan sälja Kurzawa

Försvararen som fått sparsamt med speltid under Unai Emery kan komma att lämna den franska huvudstadsklubben. Det skriver fransk press under lördagsmorgonen.

Den svenska fotbollspubliken känner troligen igenom honom främst för firandet i kvalet till U21-EM 2015. Kurzawa har under de senaste åren spelat sin fotboll i Paris Saint-Germain dit han gick från AS Monaco, men nu kan det komma att bli en flytt igen. Efter att Unai Emery tagit över rodret på PSGs tränarbänk har det blivit mindre speltid och nu kan han komma att lämna Parc des Princes.

Det är tidningen Le Parisien som kommer med uppgifter om att Kurzawa tappat tålamodet i de sydvästra delarna av Paris. Detta då Berchiche tagit över startplatsen som ytterback i Emerys lag. Enligt tidningen kommer Kurzawa lämna PSG till sommaren om Unai Emery fortsätter som tränare i klubben. Tränarens kontrakt går ut efter säsongen och det är ännu oklart om det blir någon fortsättning eller inte.

PSG leder för närvarande den franska ligan med elva poäng med en match mindre spelad. På lördagen spelar man på hemmaplan mot Metz.

SE ÄVEN: Paris Saint Germain löner & lönelista 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply