Uppgifter: Kovacic fortfarande bestämd – vill lämna i sommar

Uppgifter: Kovacic fortfarande bestämd – vill lämna i sommar

Mateo Kovacic vill lämna Real Madrid

Mittfältaren vill trots tränarbytet inte stanna i den spanska huvudstadsklubben. Det skriver Madridbaserad press under söndagsmorgonen.

Mateo Kovacic har inte haft det lätt sedan han lämnade för spel i Real Madrid. Det har blivit sparsamt med speltid för kroaten på Estadio Santiago Bernabéu och för ett tag sen gick han ut och och bekräftade att han ville lämna för spel på annat håll. Detta innan Zinedine Zidane avgick som tränare. I mitten av juni tog Julen Lopetegui över som tränare för marängerna och i veckan drog försäsongen igång med den nye tränaren.

Trots tränarbytet ska dock mittfältaren inte ha några planer att stanna i La Liga-klubben ytterligare en säsong. Det är MARCA som rapporterar att en flytt kan komma att bli av och en övergångssumma kan komma att ligga på runt 60 miljoner euro. Real Madrid ska inte vara intresserade att släppa Kovacic för under 50 miljoner euro.

– Jag skulle vilja spela mer i Real Madrid då jag älskar fotboll och få vara på planen. För mig är det väldigt svårt att vara startspelare i Real Madrid och speciellt för mig som kom hit väldigt ung. Jag förstår situationen och därför är det bästa för mig att jag flyttar till en annan klubb där jag får möjligheten att spela vecka in och vecka ut.

Kovacic har spenderat tre säsonger i Real Madrid men har aldrig lyckats övertyga någon av tränarna om en startplats. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids storstjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365