Uppgifter: Kepa har tröttnat på Real Madrid

Uppgifter: Kepa har tröttnat på Real Madrid

Real Madrid ser ut att tappa Kepa

Den spanska huvudstadsklubben ska under en längre tid ha varit överens med Kepa Arrizabalaga om en övergång. Nu ska U21-stjärnan dock ha tröttnat i väntan på att Real Madrid skulle slutföra övergången.

Målvaktspositionen är något det diskuterats friskt om under de senaste åren. Det är för närvarande Keylor Navas som har startplatsen mellan stolparna men i Real Madrid ser man inte det som någon långsiktig lösning. Målvakten från Costa Rica har stått för flera misstag under sin tid hos marängerna och redan för flertalet år sen försökte man få in en ersättare. Det har pratats om allt från David De Gea och Thibaut Courtois till Jan Oblak och Kepa Arrizabalaga och det är framför allt den sistnämnda som varit aktuell på senaste.

SE ÄVEN: Uppgifter: Zidane kan lämna Real Madrid i sommar

Kepa sitter på ett kontra som binder honom till Athletic Club till och med sommaren 2018. Real Madrid har vid flera tillfällen ryktats vilka värva anfallaren och till och med betala utköpsklausulen i januari. Detta för en summa på 20 miljoner euro. Real Madrid ska under en längre tid varit överens med spelaren om en flytt, men nu ser det hela ut att inte bli av. Enligt MARCA samt flertalet lokaltidningar i Baskien ska Kepa nämligen ha tröttnat på att vänta på Real Madrid. Det hela har gjort att han nu istället kan sikta in sig på att förlänga med sin nuvarande klubb.

Förhandlingarna med Real Madrid höll på i 16 månader utan att man kom fram till något. Nu kan marängerna tvingas hitta en ny målvakt att värva under 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply