Uppgifter: Juventus vill värva Aubameyang

Uppgifter: Juventus vill värva Aubameyang

Situationen för Pierre-Emerick Aubameyang blir allt sämre i Arsenal. Nu sägs Juventus vilja göra ett försök att knyta till sig spelaren i vinter.

Pierre-Emerick Aubameyang har varit rubrikernas man under de senaste veckorna. Först blev han fråntagen kaptensbindeln i Arsenal och sedan meddelade klubben att anfallaren inte kommer att träna med laget innan Afrikanska mästerskapen drar igång i början av januari månad. Han har inte heller varit uttagen i truppen till Arsenals två senaste matcher då man spelat mot West Ham United och Leeds. Detta på grund av disciplinära skäl.

Nu kommer uppgifter om att Juventus ska vilja göra ett försök att knyta till sig stjärnan i vinter. Juventus har vid flera tillfällen sagts vilja värva Aubameyang och med en turbulent situation på Emirates Stadium kan 32-åringen vara inne på sin sista tid i klubben. Det är Tuttosport som skriver om den gamla damens intresse för att förstärka den offensiva linjen inom kort och att ”Auba” ska vara ett av namnen som finns på önskelistan.

Tidigare har brittisk press skrivit om att både Arsenal och spelaren själv ska vara öppna för en övergång, det är dock oklart hur mycket Juventus skulle behöva betala för att knyta till sig spelaren.

Denna säsong har Aubameyang stått för sju mål på 15 matcher.

Han har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Presidenten: ”De är väldigt intresserade av Haaland”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply