Uppgifter: Juventus vill hämta in Manolas från AS Roma

Uppgifter: Juventus vill hämta in Manolas från AS Roma

Manolas till Roma?

Försvararen som gjort det väldigt bra sen ankomsten från Olympiacos finns nu på Juventus radar. Den gamla damen ska nu ha en plan för att köpa loss Kostas Manolas.

Juventus är på jakt efter en ny försvarare. Det är en mittback som man ska ha blickarna riktade mot och enligt italiensk media är det AS Romas 27-åring Kostas Manolas som ska vara den utvalde. Greken har spelat i den italienska huvudstaden sedan säsongen 2014/2015 och nu ska han vara en av de spelare som Juventus vill hämta in.

Spelaren har ryktats vara på väg till Juventus under två somrar i rad och nu kan en flytt komma att bli av, detta redan i vinter. Man ska vara villiga att erbjuda Roma en fin summa för att köpa loss spelaren under vintern. Samtidigt sägs den gamla damen vara nära att sälja Daniele Rugani till Chelsea inom kort. Detta har gjort att Juventus ökat i jakten på en mittback.

Det är tv-kanalen RAI Sport som kommer med uppgifterna om att en affär kan bli av men det är oklart hur mycket Roma skulle kräva för att släppa Manolas. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Juventus löner och kontrakt 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply