Uppgifter: Juventus utmanar Real Madrid om Kylian Mbappé

Uppgifter: Juventus utmanar Real Madrid om Kylian Mbappé

Mbappé – prioritet för Juventus i sommar

Fransmannen som är inne på sin andra säsong i Paris Saint-Germain ryktas redan vara på väg bort. Detta då Juventus vill gå ‘all-in’ för en värvning.

Kylian Mbappé är ett namn som nästan alla tränare vill ha i sitt lag. Fransmannen har spenderat de två senaste säsongerna i Paris Saint-Germain där de internationella framgångarna dock uteblivit. Anfallaren sägs vara nöjd med livet i Paris men trots det ska flera klubbar visa stort intresse för att köpa storstjärnan.

Tidigare har det pratats om att Real Madrid vill köpa Kylian Mbappé då spanjorerna varit efter spelaren redan under tiden i AS Monaco. Nu sägs dock en ny klubb ha lagt sig in i jakten och kommer göra allt för att köpa loss Mbappé. Det är Tuttosport som skriver att Juventus nu prioriterar en värvning av Ronaldo och att Juventus sportchef Fabio Paratici lovat att göra allt för att köpa Mbappé.

Denna säsong har det blivit 29 mål på 33 matcher för Mbappé i klubblaget. 20-åringens kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Real Madrid i kontakt för att värva Mauro Icardi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply