Uppgifter: Juventus siktar in sig på att värva Cristiano Ronaldo

Ronaldo kan gå till Juventus i sommar

Enligt italiensk press finns en möjlighet att Cristiano Ronaldo spelar i Serie A den kommande säsongen.

Det mesta tyder på att Cristiano Ronaldo inte kommer att fortsätta i Real Madrid den kommande säsongen. Portugisen uttalade sig efter Champions League-finalen och gav då indikationer på att han gjort sin sista match i den spanska huvudstadsklubben. Var ’CR7’ kommer att spela nästa säsong har det ryktats friskt om. Manchester United och Paris Saint-Germain är endast två av klubbarna som ska vara intresserade men nu har en ny destination dykt upp för portugisen.

Italiensk press skriver nämligen att det finns en chans att Ronaldo lämnar Real Madrid för spel i Juventus den kommande säsongen. Det är Tuttosport som öppnar med nyheten på sin förstasida under söndagsmorgonen om att portugisen kan flytta till Allianz Stadium under det pågående transferfönstret.

Spelarens klausul ligger på 1.000 miljoner euro och det kommer inte bli någon lätt uppgift för den gamla damen att få till en affär. Man vill dock förlita sig på den starka relationen mellan ägarfamiljen Agnelli och spelarens agent Jorge Mendes. Mendes är för närvarande i samtal med Juventus då italienarna värvat João Cancelo och nu vill man ta tillfället i akt att fråga om Cristiano Ronaldo.

Efter gårdagens uttåg från fotbolls-VM blev spelaren själv frågad om sin framtid och han stängde inte dörren för en flytt.

– Detta är inte rätt tillfälle att prata om min framtid, sa 33-åringen.

Ronaldo har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply