Uppgifter: Juventus kan värva Emre Can i januari

Uppgifter- Juventus kan värva Emre Can i januari

Emre Can kan lämna Liverpool i januari

Enligt italiensk press kan tysken inom kort skriva på ett förkontrakt med Juventus, detta för att ansluta under vinterfönstret.

Att Liverpools Emre Can skulle vara på väg att lämna klubben inom kort är ingen överraskning. Under de senaste månaderna har det pratats om att den tyske landslagsmannen ska vara på väg till Juventus, en flytt under sommarens transferfönster blev dock inte av.

Spelaren har endast ett år kvar på kontraktet och då Juventus inte var villiga att betala vad Liverpool krävde för spelaren under sommarens övergångsfönster ska man nu ha hittat en annan lösning. Det är italienska Corriere dello Sport som kommer med uppgifter om att spelaren i fråga ska vara på väg att skriva ett förkontrakt med Juventus, för att därefter genomföra en flytt under vinteruppehållet.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor 2017/2018

23-åringen sägs inte vara speciellt intresserad av att förlänga sitt kontrakt med Anfield-klubben och därför tyder det mesta på att den före detta Bayer Leverkusen-spelaren spelar på Allianz Stadium efter årsskiftet.

Uppgifter- Juventus kan värva Emre Can i januari

Info: Allt om vilken kanal visar Sverige Vitryssland, tv tider, Sverige Vitryssland streamspeltips samt odds och chans att vinna biljetter till VM-kvalet!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply