Uppgifter: Juventus jagar Marco Verratti

Uppgifter: Juventus jagar Marco Verratti

Verratti på Juventus radar

Den italienska mittfältaren kan komma att lämna Paris Saint-Germain efter uttåget i Champions League. Nu sägs Juventus vilja köpa loss 25-åringen.

Marco Verratti är ett namn det pratats mycket om under det senaste året. Ända sen det stod klart att mittfältaren lämnade Pescara sommaren 2012 har flera storklubbar dragit i spelaren, detta trots att han lämnade för Paris Saint-Germain. Det har nu blivit snart sex säsonger på Parc des Princes men då laget inte lyckats prestera bättre än en Champions League kvartsfinal ska tålamodet ha tagit slut för Verratti. Nu placeras han i Juventus men det kommer inte bli någon lätt uppgift för Juventus att få till en affär. Detta på grund av spelarens prislapp.

Det är italienska Calciomercato som kommer med uppgifter om att Verratti står väldigt högt upp på Juventus önskelista. Det stora problemet ska vara då den gamla damen helt enkelt inte ska ha tillräckligt med pengar för att göra en sådan investering.

SE ÄVEN: Juventus löner 2018

Juventus har nu tagit tillbaka förstaplatsen i Serie A och ligger två poäng före Napoli med nio omgångar kvar.

Marco Verratti sitter på ett kontrakt som binder honom till PSG till och med sommaren 2021. En flytt från Parc des Princes sägs komma att kosta omkring 100 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply