Uppgifter: Juventus jagar Filipe Luís

Uppgifter: Juventus jagar Filipe Luis

Juventus vill värva Filipe Luís från Atlético Madrid

Juventus vill förstärka sitt försvar. Italienarna jagar Atlético Madrids Filipe Luís, skriver Transfermarketweb.

Juventus ligger för tillfället trea i Serie A. Klubben vill värva in nya spelare i januari för att förbättra sin position och ta sin sjunde raka ligatitel. En av de spelarna italienarna jagar tillhör Atlético MadridJuventus vill värva Filipe Luís, rapporterar Transfermarketweb.

Juventus kommer att kontakta Atlético i januari. Då kommer italienarna att fråga vad som krävs för att spanjorerna ska släppa vänsterbacken.

Sedan 2015

Luís är inne på sin andra sejour i Atlético Madrid. Han återvände till klubben under sommaren 2015, efter att ha spenderat ett år i Chelsea. Tidigare spelade brasilianaren för Atlético mellan år 2010 och 2014.

Under sina två sejourer i föreningen har 32-åringen vunnit La LigaCopa del Rey och Europa League.

Bellerín på ingång?

Héctor Bellerín är en annan försvarare som Juventus jagar. Det uppges att Serie A-laget redan har varit i kontakt med Belleríns representanter. Där ska de ha frågat spanjoren om han kan tänka sig att flytta till Juventus.

Juventus letar fortfarande efter en ersättare till Dani Alves, som i somras flyttade till Paris Saint-Germain. Nu hoppas italienarna att Bellerín kan fylla det tomrummet som brasilianaren lämnade efter sig.

Jagar Julian Weigl

En annan ung spelare som Juventus vill värva är Julian Weigl. Italienarna planerar att lägga ett bud på spelaren under det kommande transferfönstret i januari.

Det är dock tveksamt om Dortmund vill sälja tysken. Weigls kontrakt med klubben sträcker sig till och med juni 2021. Därför har föreningen ingen brådska med att släppa iväg spelaren.

Weigl har tillhört Dortmund sedan sommaren 2015. Då lämnade han 1860 München. Under sin tid i föreningen har mittfältaren varit med och vunnit den tyska cupen.

Andra heta rykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365