Uppgifter: Jurgen Klopp i möte om Richarlison

Uppgifter: Jurgen Klopp i möte om Richarlison

Richarlison till Liverpool?

Spelaren som slagit igenom i Everton under säsongen sägs nu kunna lämna för spel hos Merseyside-konkurrenterna. Det rapporterar brasiliansk press under fredagsmorgonen.

Det är mycket som händer inför sommarens transferfönster. Spelare och klubbar samtalar om den kommande säsongen för att få till affärer under sommaren. Ett av de senaste ryktena är att Liverpool ska vara intresserade av brassen Richarlison. Enligt brasiliansk press ska spelarens agent Renato Velasco haft ett möte med Jurgen Klopp. Det är UOL Esporte som skriver om mötet men man specificerar inte vad det hela ska handla om. Nästan allt tyder dock på att det skulle handla om en potentiell övergång till The Reds den kommande sommaren.

Everton ska dock inte vara speciellt intresserade av att sälja brassen. Richarlison anslut till Goodison Park den gångna sommaren för 39 miljoner euro och det ska krävas mycket för att man ska släppa anfallaren efter endast en säsong. Det återstår att se om Liverpool erbjuder tillräckligt mycket för att spelarens nuvarande klubb ska ändra sig om en eventuell försäljning.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool-backen nära Lazio

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply