Uppgifter: Juanfran förlänger med Atlético Madrid

Uppgifter: Juanfran förlänger med Atlético Madrid

Atlético förlänger med Juanfran

Spelaren som varit i klubben sedan januari 2011 är nu på väg att skriva på ett nytt kontrakt. Något som skulle innebära en förlängning med ett år.

Juanfran Torres kommer fortsätta spela sin fotboll i Atlético Madrid ytterligare en säsong. I alla fall om man tror på uppgifter som spansk radio kommer med under fredagsmorgonen. Det är radiokanalen Cadena SER som kommer med uppgifter om att högerbacken endast ska vara detaljer från att skriva på ett nytt kontrakt.

För närvarande har spelaren kontrakt med Los Colchoneros till och med sommaren 2018. Den nya överenskommelsen ska sträcka sig till och med sommaren 2019. Det är dock med några speciella punkter som spelaren skriver på det nya kontraktet. Atlético Madrid kommer nämligen lyssna på bud om det kommer in något högt bud på 33-åringen.

SE ÄVEN: Officiellt: Yannick Carrasco lämnar Atlético Madrid

Uppgifter- Juanfran förlänger med Atlético Madrid

Sime Vrsaljko ser ut att ta över

Säsongen 2018-2019 ser ut att bli den sista för Juanfran i Atlético Madrid. Redan under pågående säsong har spelaren från Alicante fått ta ett steg tillbaka då kroaten Sime Vrsaljko tagit över högerbacksplatsen. Det har blivit allt fler matcher från bänken för Juanfran som totalt gjort

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply