Uppgifter: Juan Mata på önskelistan hos FC Barcelona i sommar

Uppgifter: Juan Mata på önskelistan hos FC Barcelona i sommar

Mata på väg till Barcelona?

Mittfältaren kan ha gjort sitt på Old Trafford. Nu kopplats han ihop med FC Barcelona och Jose Mourinho ska inte ha något emot att låta spanjoren lämna.

Efter fyra och en halv säsong i Manchester United dit han kom från Chelsea kan Juan Mata ha gjort sitt på Old Trafford. Mittfältaren som hunnit bli 30 år jagas av flera klubbar och då Jose Mourinho inte är emot en försäljning kan Mata lämna i sommar. Flera klubbar ska ha visat intresse för spanjoren men det är framför allt en som ska vara extra benägen att knyta till sig spelarens tjänster.

Enligt spansk press ska nämligen FC Barcelona ha riktat blickarna mot 30-åringen som aldrig haft en speciellt bra relation med Jose Mourinho. Det är tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att den före detta Chelsea och Valencia-spelaren kan vara på väg till Camp Nou och detta för en mindre summa. Mata sitter på ett kontrakt med United till och med 2019 samtidigt som Mourinho inte har något emot en flytt för 30-åringen.

Ett av flera alternativ

FC Barcelona tittar på flera alternativ för att förstärka mittfältet. Juan Mata är ett av de namn man kan tänka sig hämta in men skulle så bli fallet har man flera spelare man vill värva. Det har framför allt pratats mycket om Christian Eriksen från Tottenham Hotspur. Även Dani Parejo från Valencia ska vara ett alternativ.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply