bet365

Uppgifter: Juan Mata intressant för Fenerbahçe

Uppgifter: Juan Mata intressant för Fenerbahçe

Fenerbahçe vill värva Juan Mata från Manchester United

Enligt den spanska siten TMW ska de värvningsansvariga i Fenerbahçe ha hittat på möjligheten för att värva Manchester Uniteds mittfältare Juan Mata till nästa säsong.

Juan Mata kom till Manchester United i januari månad 2014, detta efter att spanjoren gjort tre säsonger i ett Chelsea under Jose Mourinho som inte gillade spelarens attityd på planen. Nu kan Mata komma att flytta igen, i alla fall om man tror på vad flertalet turkiska medier skriver. Det är bland annat A Haber som skriver att Fenerbahçes värvningsansvarige Vítor Pereira ser en möjlighet i att värva spelaren i sommar, detta då Premier League-klubben sägs komma att göra en renovering i spelartruppen.

Det är inte bara på grund av uppgifterna som A Haber kommit upp med som gör att ryktet är troligt, det kommer även med största sannolikhet att bli en ni tränare i Manchester United i sommar. Det namn som finns på alla läppar är Jose Mourinho och för drygt en månad sen sades det att Mourinho skulle vara klar för en flytt till Old Trafford i sommar.

 

Juan Mata vill spela med Zlatan Ibrahimovic

På onsdagen sa Juan Mata själv att han gärna vill spela med Zlatan Ibrahimovic och det återstår att se om de båda förenas i antingen Manchester UnitedParis Saint-Germain eller Fenerbahçe.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply