Uppgifter: Jose Mourinho närmar sig Real Madrid

Uppgifter: Jose Mourinho närmar sig Real Madrid

Real Madrid anställer Jose Mourinho?

Medan det går knackigt för Real Madrid på planet jobbar klubbledningen i högsta hugg med att få in en ny tränare. Nu sägs Jose Mourinho ta över tränarposten.

Det har inte varit någon lätt säsong för Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har åkt ur både Champions League och Copa del Rey samtidigt som man ligger långt efter i kampen om ligatiteln. Santiago Solari ser ut att ha sina dagar räknade och marängernas klubbledning är nu på jakt efter att ta in en tränare med omedelbar verkan. Det är Zinedine Zidane som ska vara nummer ett på önskelistan men då det ser ut att vara näst intill omöjligt har man nu börjat titta på andra namn.

Det är framför allt Jose Mourinho som sägs vara på väg till den spanska huvudstadsklubben och portugisen sägs vara den man siktat in sig på efter att Zidane tackat nej till tränarjobbet. det sägs endast vara en tidsfråga innan Real Madrid gör säsongens andra tränarbyte och enligt spansk press ska man vilja göra det med omedelbar verkan utan att vänta till sommaren.

Även Jurgen Klopp och Massimiliano Allegri har kopplats ihop med tränarjobbet på Estadio Santiago Bernabéu.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid vill ersätta Bale med Eriksen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply