Uppgifter: Jose Mourinho i möte med AS Roma

AS Roma vill ha Jose Mourinho

Under lördagen kommer uppgifter om att Jose Mourinho ska ha ätit lunch i London tillsammans med representanter från Serie A-klubben Roma.

Efter att ha åkt ut mot Spezia från Serie B Coppa Italia samt flera matcher utan vinst letar nu Roma efter en tränare att ersätta Rudi García med. Den spanske tränaren ska egentligen ha sparkats för en tid sen men då klubben inte hittat någon ersättare har man istället valt att ha kvar 51-åringen på tränarposten.

Tidigare har det pratats om att Luciano Spalletti, Antonio Conte (från och med juli) och Marcelo Bielsa men på lördagen avslöjade Sky Sport Italia ett nytt namn för tränarposten. Enligt den italienska tv-kanalen ska Jose Mourinho ha ätit middag med representanter från Roma och väl där ska det ha diskuterats om ett eventuellt kontrakt mellan de båda parterna.

Jose Mourinho fick sparken från Chelsea i torsdags.

Rudi García inte orolig

Trots att Roma fortsätter att leta efter en ny tränare är inte Rudi García särskillt orolig.

– Jag tänker inte på att matchen mot Genoa kommer att bli den sista, säger tränaren under en presskonferens inför helgens match.

Roma ligger för närvarande på fjärde plats i Serie A, sju poäng bakom serieledarna Inter på 36 poäng och laget har fortfarande en chans att utmana om titel eller hamna på en av de tre första platserna som innebär spel i UEFA Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply