Uppgifter: Jose Mourinho har bestämt sig för Danny Rose

Danny Rose – kan lämna för United i vinter

Enligt brittisk press vill Jose Mourinho hämta in Tottenhams försvarare under det kommande transferfönstret.

På lördagskvällen var det en stor kväll för Manchester United. Man slog Newcastle United på hemmaplan med 4-1 samtidigt som Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback. Många blickar riktades mot Uniteds anfall men det uppstod även kritik mot försvaret, och Victor Nilsson Lindelöf. VNL hade inte en lätt kväll på Old Trafford och då Mourinho inte ska vara nöjd med backlinjen ska ha nu bestämt sig för att värva. Ytterbackarna Daley Blind och Ashley Young ska heller inte presterat efter Mourinhos förväntningar. Något som som gjort att portugisen tagit beslutet.

Uppgifter- Jose Mourinho har bestämt sig för Danny Rose

Det är The Sun som kommer med uppgifter att Jose Mourinho har siktat in sig på en specifik spelare. Närmare bestämt Danny Rose från Tottenham. Försvararen gick inför säsongen ut och kritiserade Tottenham för att man inte gjort några storvärvningar inför säsongen och nu kan han lämna för spel på The Theatre of Dreams. Rose ska ha funnits på intresselistan för Mourinho under flertalet säsonger och nu kan de båda komma att jobba tillsammans.

Tottenham ska dock inte vara speciellt intresserad av att släppa sin ytterback. Även om han endast spelat från start vid ett tillfälle denna tänker Spurs endast acceptera ett bud om man anser att det högt nog. Med andra ett erbjudande man inte kan tacka nej till.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Jose Mourinho har bestämt sig för Danny Rose

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply